smart

Zoekt u een model met karakter? Wilt u meer plezier in de stad? Of wilt u gewoon een cabrio? Dan bent u aan het juiste adres. Bij smart bieden we u uitzonderlijke tweezitters en vierzitters aan. Ontdek op deze pagina het volledig smart aanbod van Hedin Automotive én meer!

Hedin Automotive After Sales smart stock

Stock Hedin smart

Voor wie op zoek is naar iets bijzonders en perfect mobiel wil zijn in de stad of daarbuiten proberen we bij Hedin Automotive steeds over interessante stockvoertuigen te beschikken. Dit stelt u als klant in staat om te beschikken over de nieuwste smart voertuigen op het moment dat u dat wenst. Waarom wachten? Ons aanbod bestaat zowel uit nieuwe als jonge tweedehands voertuigen (Certified). Neem daarom snel een kijkje in onze stock!
Hedin Automotive After Sales smart testdrive

Maak een testrit

Een nieuwe wagen is een grote stap, dat beseffen wij bij Hedin Automotive ook! Daarom bieden wij u steeds een testrit aan. Zo bent u altijd zeker dat u de juiste keuze maakt. Boek hier een testrit met het voertuig van uw dromen!  
Hedin Automotive After Sales smart testdrive
Hedin Automotive After Sales smart models

Ontdek onze modellen

Bent u er nog niet helemaal uit? Wilt u een buitengewoon en speciaal model? Bekijk hier het gehele smart gamma. Ontdek alles wat u wil weten over uw toekomstige smart.  
Hedin Automotive After Sales smart maintenance

Op onderhoud bij Hedin Automotive

Is het tijd voor een onderhoud aan uw wagen? Tijd voor een bandenwissel? Of eventueel nood aan een herstelling? Bij Hedin Automotive kan u daarvoor terecht bij in onze vestigingen te Aalst en Sint-Martens-Latem. Hier wordt u met veel passie en kennis verder geholpen. Maak snel een afspraak via onderstaand button:  
Hedin Automotive After Sales smart maintenance