Uw Mercedes-EQ specialist

Mercedes Hedin Automotive zet 100% mee in op elektrisch rijden.
Met het submerk Mercedes-EQ timmert Mercedes-Benz volop aan de weg naar elektrisch rijden. Maar ook bij ons, als grootste Mercedes-Benz dealer in België, wordt er stevig meegewerkt aan deze visie. Het is namelijk onze taak als dealer om u optimaal te informeren en te begeleiden in de aankoop van uw (eerste) deels- of volledig elektrisch wagen. Met onderstaande initiatieven zetten we daar hard op in.

podcast

Podcast: Plan Elektrisch Rijden

Met 'Plan Elektrisch Rijden' springen we mee op de kar van een van de nieuwere audio trends; podcasts. 

In 5 verhelderende afleveringen wil actrice en Joe DJ Elke Van Mello -zelf op zoek naar een nieuwe wagen- alles te weten komen over hybride en elektrisch rijden. Samen met haar beginnen we helemaal aan het begin, ontdekken we samen de wereld van elektrisch rijden en beantwoorden we vragen zoals: Wat is een hybride of elektrische wagen eigenlijk? Hoe (ver) rijden ze? Hoe laad ik ze op? Wat kosten ze in aankoop en gebruik? En is elektrisch rijden wel écht de toekomst?

Elektromobiliteit

Investeren in elektromobiliteit

Bij Hedin Automotive geloven we er sterk in dat elektrische mobiliteit de toekomst is. En vooral ook in de duurzame impact ervan op zowel het klimaat als op onze organisatie.

Daarom investeren wij non-stop in de kennis van onze mensen. Want dat onze Mercedes-EQ modellen het neusje van de zalm zijn, dat moeten wij u natuurlijk -ten allen tijde- bevattelijk én deskundig kunnen uitleggen.

Daarom hebben wij voor onze mensen een bijkomend intensief opleidingstraject opgezet met de firma Stroohm, dé referentiespeler in alle kennisgebieden van de elektromobiliteit.
Omdat wij het belangrijk vinden om u helder te kunnen informeren zodat u nadien ook de juiste beslissing kan nemen.

mercedes-eq experience center

Onze EQ Brand Manager

Ontmoet Denzel De Geyter, de EQ Brand Manager bij Hedin Automotive. Al jarenlang is hij een fervent elektrisch rijder en liefhebber. Binnen Hedin Automotive brengt hij elektrisch rijden (en dus Mercedes-EQ) naar een hoger niveau. 

Doormiddel van pro-actieve ideëen, het trainen van al onze collega's en ondersteunen van leuke Mercedes-EQ events houdt hij de kennis uitermate hoog en de focus uitermate scherp binnen ons bedrijf. 

De ontwikkeling van deze functie van Denzel binnen ons bedrijf toont aan dat we de elektrische toekomst hoog in het vaandel dragen.

mercedes-eq experience center

Onze Fleet Ambassadors

Met 9 Fleet Ambassadors mikt Hedin Automotive ook volop op de bedrijfsvloten. Ook daar zijn o.a. elektrificatie, TCO (Total Cost of Ownership) en laadpalen een hot topic. Onze Fleet Ambassadors (6 medewerkers voor Cars, 3 voor Vans) zijn daarom opgeleid tot echte kennisbakens met betrekking tot onze producten en de actuele fiscaliteit. Zij loodsen u en uw bedrijf vlot doorheen de regels en mogelijkheden voor uw wagenpark. 

Onderaan kan u doorklikken naar onze Fleet pagina en de Fleet Ambassadors per regio ontdekken.

mercedes-eq experience center

Onze Mercedes-EQ Ambassador

Maak kennis met dé Mercedes-EQ Ambassadrice van Hedin Automotive; Kristel Verbeke. 

Kristel was al heel haar leven grote fan van Mercedes-Benz. Ze kreeg dit van haar papa met de paplepel mee. Aangezien ze ook zeer bewust omgaat met duurzaamheid, en haar kinderen het echt wel tijd vonden voor een elektrische wagen, maakte haar dat de perfecte ambassadrice voor Hedin Automotive en ons Mercedes-EQ gamma. 

Kristel is helemaal overtuigd van haar elektrische EQC.
Via onderstaande link ontdekt u de video ontdekt met haar eerste ervaringen met elektrisch rijden.

mercedes-eq experience center

Een EQ Experience (Center)

Van maart tot juli 2021 hielden we een heus Mercedes-EQ Experience Center open in hartje Gent. 

Met dit Experience center willen we elektrisch rijden toegankelijk maken op een leuke en vrijblijvende manier, want verkopen dat deden we hier niet. Wou u altijd al meer weten over de technologie, droomde u al lang van een testrit met een elektrisch voertuig of vroeg u zich altijd al af of het iets voor uw wagenpark zou kunnen zijn? In ons Mercedes-EQ Experience kwam de bezoeker dat allemaal te weten. 

Bezoekers werden bijgestaan door Mercedes-EQ specialisten die het concept 'Mercedes-EQ', alsook de daarbijhorende voertuigen, tot in het kleinste detail kenden. Onze specialisten legden de beginselen van elektrisch rijden uit, gingen met de bezoeker op een elektrische testrit rond Gent, het opladen werd gedemonstreerd, de klant zijn woonsituatie werd bekeken, etc.  

Kortom, de bezoeker ging buiten met een heleboel nieuwe informatie en vooral meestal veel zin in elektrisch rijden.