Mercedes-Benz Vans

Uw bedrijfsvoertuig moet renderen. Dat begrijpen wij bij Hedin Automotive. Wij bieden u daarom graag een uitgebreid netwerk aan service punten aan in Vlaanderen. Voor de service van uw Mercedes-Vans kan u terecht in Aalst, Boortmeerbeek, Eeklo, Ninove, Sint-Niklaas, Lokeren, Zottegem, Kontich, Lier, Sint-Martens-Latem en Gent! Daar wordt u snel en met de juiste zorg en kennis verder geholpen door ons ervaren personeel! 

Hedin Automotive services vans onderhoud

Op onderhoud bij Hedin

Een bedrijfsvoertuig rijdende houden en maximaal laten renderen is voor elke zelfstandige een vanzelfsprekendheid. Uw Mercedes-Benz bedrijfsvoertuig krijgt daarom best op de gepaste tijdstippen een nazicht. Op die momenten kan u bij onze gespecialiseerde Hedin Automotive vestigingen terecht om met de juiste zorg en kennis snel verder geholpen te worden. Vereist uw Mercedes-Benz Van een onderhoud? Maak snel een afspraak via de button hieronder:
Hedin Automotive services vans onderhoud
Hedin Automotive services vans Carrosserie

Carrosserie

Bij Hedin Automotive is uw Mercedes-Benz Van altijd in goede handen en dus ook wanneer u te maken krijgt met carrosserieschade. Dankzij onze erkende herstelpunten maken wij u wagen snel, en met de officiële Mercedes-Benz onderdelen, als nieuw.
Hedin Automotive services vans MERCEDES PRO

MERCEDES PRO

Mercedes PRO is het nieuwe merk van Mercedes-Benz Vans voor alle bestaande en toekomstige diensten, oplossingen en digitale diensten voor uw dagelijkse activiteiten. Ons doel: de digitale mogelijkheden gebruiken om uw bedrijf nog efficiënter te maken. Leid uw bedrijf op een snellere en eenvoudigere manier, werk efficiënter en doelgerichter en last but not least; behoud het overzicht.
Hedin Automotive services vans MERCEDES PRO
Wurth

Würth

Würth is de gekozen partner voor voertuiginrichtingen van Mercedes-Benz Vans.  Samen met ons zorgen zij er voor dat u het juiste advies krijgt voor de inrichting van uw bestelwagen. Zo is uw bestelwagen volledig naar uw wensen en past deze perfect bij uw vakgebied. In elke bestelwagen-showroom kan u dan ook de Würth demokit terugvinden of u kan contact opnemen met onze in-house Würth specialist en Marco Polo verkoper, Lieven Danneels.  
Hedin Automotive services vans FINANCIERS

FINANCIËLE DIENSTEN

Bij Mercedes-Benz Financial Services hebben we een aantal financieringsopties waaruit u kunt kiezen om aan uw bedrijfsbehoeften te voldoen. En als u een bestaande klant bent: ontdek hoe u uw overeenkomst kunt beheren of wat u moet doen als u in de buurt bent van het einde van uw overeenkomst, alsook wat wij bedoelen met acceptabele schade en slijtage bij inlevering. De financiering geeft u de kans om, indien u wenst, uw Mercedes-Benz aan te kopen zonder onmiddellijk een aanzienlijk bedrag uit te geven. Onze mogelijkheden bieden u een snelle en flexibele formule die geschikt is voor zowel privé-als beroepsdoeleinden. Wenst u de voordelen en looptijd van de voor u passende financiering te weten? Contacteer ons en we maken u een voorstel op maat!  
Hedin Automotive services vans FINANCIERS
Hedin Automotive services vans Verzerkeringen

Verzerkeringen

Het is niet toevallig dat u voor een Mercedes-Benz bestelwagen heeft gekozen. U deed dit omdat u kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid verkiest. Natuurlijk wilt u uw aankoop zo goed mogelijk beschermen en daarvoor kan u beroep doen op de Mercedes-Benz Insurance Services! We weten dat uw bestelwagen onmisbaar is voor uw beroepsactiviteit. Dus met Mercedes-Benz Insurance Services laat u niets aan het lot over en samen kunnen we, ongeacht het gekozen model, de beste voorwaarden en bijpassende verzekeringsformule vinden voor uw bedrijfswagen. U kan dus een verzekering op maat van uw persoonlijke behoeften verwachten! Wenst u hier meer over te weten? Contacteer ons dan snel en samen stellen we een plan naar uw wensen op!